Zenzu Pedicure

Voetverzorging

Als ervaren en gediplomeerd medisch pedicure verzorgen we voetproblemen zoals ingegroeide nagels, likdoorns, voetwratten, schimmelnagels, eelt, zweetvoeten, … maar ook voor orthesen op maat en tips voor een optimale voetverzorging, ben je bij Zenzu altijd welkom.

Gespecialiseerde voetverzorging

Medische voetverzorging : € 30

Zenzu werkt uitsluitend met gediplomeerde en geregistreerde voetspecialisten. Terugbetaling is dus mogelijk, afhankelijk van de voorwaarden van je ziekenfonds.

Wees wijs en kies voor een gediplomeerd gespecialiseerd voetverzorger!

Maak je afspraak

Al onze behandelingen vinden plaats in ons salon te Brugge. Bij opname in een rusthuis of ziekenhuis en voor minder mobiele mensen komen we aan huis.

Neem contact op

Verwijderen van likdoorn

Een likdoorn of eksteroog is vaak heel pijnlijk en is zeer gevoelig bij druk op de eeltplek. Er bestaan veel verschillende soorten likdoorns. Er bestaan dus ook verschillende behandelmethodes.

Maak een afspraak

Verwijderen eelt

Wij raden aan om een teveel aan eelt geregeld te laten verwijderen door een gespecialiseerde voetverzorger. Ook bij behandeling van blaren bieden wij je hulp.

Maak een afspraak

Behandeling ingegroeide nagel

Er zijn verschillende behandelmethodes, dit is afhankelijk van het probleem. We werken met verschillende tamponnage technieken en verschillende nagelbeugels

Maak een afspraak
Heel vriendelijk onthaal met een big smile. Onmiddellijk een drankje aangeboden en sinds ik bij Zenzu kom, ben ik super tevreden met de opgeloste voetproblemen. Kan niet meer zonder!
Doe zo voort :-)
Marleen Vermander

Orthesen op maat

Een orthese kan een ondersteunende/ontlastende functie hebben maar kan ook een corrigerende functie hebben. Met een orthese kunnen problemen verholpen of klachten verminderd worden.

Maak een afspraak

Wratten behandeling

Er zijn verschillende behandelingen voor wratten. Wij werken met het wratten verband dat wordt aangebracht door de gespecialiseerde voetverzorger. Voor de behandeling van wratten bij kindjes, leren wij de ouders zelf te behandelen.

Maak een afspraak

Lakken van de nagels

De nagels worden gelakt met uw eigen nagellak. De nagellak breng je zelf mee of koop je bij ons aan. Het is goed elk jaar even een nagellak stop te doen voor de gezondheid van de nagels.

Maak een afspraak

Nagelreconstructie

Soms is het noodzakelijk om een nagel tijdelijk te reconstrueren om later opnieuw een gezonde nagel te bekomen zonder problemen. Dit is heel belangrijk bij het verliezen van een nagel door te sporten of een ongeval. Laat dit steeds opvolgen.

Maak een afspraak

Kloven behandeling

Kloven kunnen enorm veel pijn met zich meebrengen. Wij behandelen de voetkloven  en geven je de juiste tips om dit ook thuis correct te verzorgen.

Maak een afspraak

Royale voetverzorging

60 minuten - € 60,00

Genieten van een royale voetverzorging. Voetenbad met bloemen en ontspannende magnesium. Peeling van de voeten met masker en een uitgebreide voetverzorging. Voor de liefhebbers worden de nagels ook gelakt.

Maak een afspraak
Over Zenzu Natasja Despiegelaere
Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Maar nu is het tijd geworden om de fakkel over te dragen.
 
Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is en blijf nu trouw aan mijn hart.
 
‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Ik kies nu voor het rustige pad.
 
Ik ben heel blij dat ik alles met een gerust hart kan overlaten aan mijn hartsvriendin Elke die ik al meer dan 20 jaar ken en die met evenveel kennis van zaken enorm veel passie en liefde mijn kindje verder zal groot brengen.
 
Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging in onze zaak Esthetiek Elke te Brugge.
Neem contact op
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be