Verzending en retour

Verzendkosten

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis aan huis geleverd in België en Nederland. Voor bestellingen onder 50 euro wordt 6 euro verzendkost aangerekend.

Leveringen buitenland

Leveringen buiten België en Nederland zijn ook mogelijk. Neem even contact met ons op via info@zenzu.be voor een indicatie van de verzendkosten.

Levertermijn

Zijn alle producten van uw bestelling voorradig en bestelde u voor 15u via online betaling? Dan wordt uw pakje doorgaans diezelfde dag nog verzonden. U ontvangt een mail met de track & trace van uw pakje. Indien u koos om te betalen via overschrijving, wordt uw bestelling verstuurd zodra we uw betaling ontvangen hebben.

Pakket versturen naar een ander adres

Wil je iemand verrassen met een pakje van Zenzu? Vermeld tijdens het afrekenen in het opmerkingen veld dat het om een geschenk gaat.

Bestelling beschadigd?

Uw pakje ontvangen maar is deze beschadigd? Neem dan contact met ons op via info@zenu.be en vermeld steeds uw ordernummer. Retourneren is gratis.

Verkeerde producten of bestelling onvolledig geleverd

Hebt u de verkeerde producten ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@zenzu.be en vermeld steeds uw ordernummer. Retourneren is gratis.

Bedenktijd

Bent u ontevreden over uw aankoop? Wij hebben een retourbeleid van 14 dagen. U bent verplicht dit schriftelijk of per mail te melden via info@zenzu.be. U kunt steeds afzien van uw aankoop zolang de producten ongeopend en ongebruikt zijn. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. U kunt een retourzending aanmelden via ons contactformulier.