GELAATSVERZORGING HYPERPIGMENTATIE, ZWANGERSCHAPSMASKER, OUDERDOMSVLEKKEN

Mineral Brightening

Een verhelderende egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepte reiniging. De huid straalt en wordt gladder. De teint verheldert en hardnekkige donkere vlekken verminderen: de celvernieuwing krijgt een boost. De vochtbalans wordt onmiddellijk herstelt.

Deze gelaatsverzorging is geschikt voor alle huidtypes en specifiek voor mensen die problemen hebben met hyperpigmentie, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken.

Hier is een kuur zeker aangewezen om na een maand zichtbaar resultaat te zien in samenwerking met het gebruik van de AHAVA thuisproducten.

Kuur: 6 behandelingen + 1 x Age control brightening & renewal serum + 1 x Age control even tone sleeping cream: € 495 ipv. € 568.

 

 

60 minuten – € 60,00
Maak een afspraak Gelaatsverzorgingen
Zenzu webshop

Mineral brightening producten

: Shop
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be