GELAATSVERZORGING VOOR MANNEN

Mineral Energy voor mannen

Speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Een verzorgende behandeling, inclusief diepe reiniging en anti-stress massage. Intense rehydraterende boost, gebaseerd op AHAVA’s krachtige botanische G-Force, die het vochtniveau van de huid verhoogt en de huid de nodige compensatie geeft voor de constante dagelijkse stress die ervoor zorgt dat ze slap en ruw wordt. De huid wordt voorzien van diepgaande hydratatie en verfrissend, reinigend comfort.

Geschikt voor mannen van alle leeftijden en huidtypes. Aangeraden als permanente, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor de droge, ruwe geïrriteerde huid. Een essentiële behandeling voor mannen die dagelijks scheren, om de huid opnieuw zacht en gezond te maken.

 

 

60 minuten – € 60,00
Maak een afspraak Gelaatsverzorgingen
Zenzu webshop

Mineral energy producten voor mannen

: Shop
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be