ZENZU WELLNESS

Massage

Een massage van het hoofd, de voeten of de rug, of ga je toch liever voor een volledige lichaamsmassage voor maximale ontspanning? Van zwangerschapsmassage tot voetreflexologie… Voor elk wat wils bij Zenzu te Brugge.

India Bhyanga massage

90 minuten - € 90,00

Volledige lichaamsmassage goed tegen gewrichtspijn en vermoeidheid volgens de Indische Ayurveda traditie. Deze massage brengt je lichaam en geest terug in evenwicht.

 

Meer info

Hydro lichaamsmassage

70 minuten - € 70,00

Ontspannende lichaamsmassage op waterkussens die zeer geschikt is voor mensen die beperkt zijn in beweging wegens bvb rugklachten.

 

Meer info
Zalig genoten van mijn zwangerschapsmassage...
Volledig zennnn!
Nathaly Bonny

Zwangerschapsmassage

70 minuten - € 65,00

Een ontspannende lichaamsmassage die werkt op de kwalen tijdens een zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap mogelijk.

 

meer over zwangerschapsmassage

Metamorfosemassage

60 minuten - € 55,00

Deze massage helpt je rust te vinden bij veranderingen in het leven zoals zwangerschap, sterfgeval, geboortetrauma’s, … Heel geschikt voor mensen die niet houden van volledige lichaamsmassages.

 

meer over metamorfosemassage

Voetreflexologie

60 minuten - € 60,00

Een diep ontspannende voetmassage met olie. voetreflexologie maakt geblokkeerde energie vrij via drukpunten en reflexzones op de voeten.

 

meer over voetreflexologie

Massages op maat

30 MINUTEN - € 35,00

Een diepe ontspannende massage op maat gericht op specifieke klachten of zones. stijve benen of een gespannen nek, met deze massage op maat kiest u waar we de focus op leggen.

De massage kan per half uur geboekt worden naar wens.

Over Zenzu Natasja Despiegelaere

Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten.

Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is. 

‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement.

Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging aan huis of in onze zaak te Brugge.

Neem contact op
Maak een afspraak

Zenzu wellness & beauty te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op info@zenzu.be. Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet
enkel op afspraak.

info@zenzu.be