ZENZU WELLNESS

Massage

Een massage van het hoofd, de voeten of de rug, of ga je toch liever voor een volledige lichaamsmassage voor maximale ontspanning? Van zwangerschapsmassage tot voetreflexologie… Voor elk wat wils bij Esthetiek Elke te Brugge.

India Bhyanga massage

90 minuten - € 90,00

Volledige lichaamsmassage goed tegen gewrichtspijn en vermoeidheid volgens de Indische Ayurveda traditie. Deze massage brengt je lichaam en geest terug in evenwicht.

 

Meer info

Hydro lichaamsmassage

70 minuten - € 70,00

Ontspannende lichaamsmassage op waterkussens die zeer geschikt is voor mensen die beperkt zijn in beweging wegens bvb rugklachten.

 

Meer info
Zalig genoten van mijn zwangerschapsmassage...
Volledig zennnn!
Nathaly Bonny

Zwangerschapsmassage

70 minuten - € 65,00

Een ontspannende lichaamsmassage die werkt op de kwalen tijdens een zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap mogelijk.

 

meer over zwangerschapsmassage

Ontspannende massage

60 minuten - € 60,00

Deze ontspannende massage ofwel Zweedse massage legt vooral de focus op ontspanning van het volledige lichaam.

 

meer over ontspannendemassage

Massages op maat

[ICON TYPE="CLOCK" SIZE="SM"] 30 MINUTEN - € 35,00

Een diepe ontspannende massage op maat gericht op specifieke klachten of zones. stijve benen of een gespannen nek, met deze massage op maat kiest u waar we de focus op leggen.

De massage kan per half uur geboekt worden naar wens.

 

Over Zenzu Natasja Despiegelaere
Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Maar nu is het tijd geworden om de fakkel over te dragen.
 
Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is en blijf nu trouw aan mijn hart.
 
‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Ik kies nu voor het rustige pad.
 
Ik ben heel blij dat ik alles met een gerust hart kan overlaten aan mijn hartsvriendin Elke die ik al meer dan 20 jaar ken en die met evenveel kennis van zaken enorm veel passie en liefde mijn kindje verder zal groot brengen.
 
Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging in onze zaak Esthetiek Elke te Brugge.
Neem contact op
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be