ZENZU WELLNESS

Massages

Een massage van het hoofd, de voeten of de rug, of ga je toch liever voor een volledige lichaamsmassage voor maximale ontspanning? Van zwangerschapsmassage tot voetreflexologie… Voor elk wat wils bij Zenzu.

India Bhyanga massage

90 minuten - € 90,00

Volledige lichaamsmassage goed tegen gewrichtspijn en vermoeidheid volgens de Indische Ayurveda traditie. Deze massage brengt je lichaam en geest terug in evenwicht.

Meer info

Hydro lichaamsmassage

70 minuten - € 70,00

Ontspannende lichaamsmassage op waterkussens die zeer geschikt is voor mensen die beperkt zijn in beweging wegens bvb rugklachten.

Meer info

Detox massage

45 minuten - € 60,00

Een intensieve massage gericht op buik en billen die werkt op cellulitis en de huid glad maakt.

Meer info
Zalig genoten van mijn zwangerschapsmassage...
Volledig zennnn!
Nathaly Bonny

Zwangerschapsmassage

70 minuten - € 65,00

Een ontspannende lichaamsmassage die werkt op de kwalen tijdens een zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap mogelijk.

meer over zwangerschapsmassage

Metamorfosemassage

60 minuten - € 55,00

Deze massage helpt je rust te vinden bij veranderingen in het leven zoals zwangerschap, sterfgeval, geboortetrauma’s, … Heel geschikt voor mensen die niet houden van volledige lichaamsmassages.

meer over metamorfosemassage

Voetreflexologie

60 minuten - € 60,00

Een diep ontspannende voetmassage met olie. voetreflexologie maakt geblokkeerde energie vrij via drukpunten en reflexzones op de voeten.

meer over voetreflexologie

India Kesabhyanga

45 minuten - € 45,00

Deze hoofdmassage elimineert spanningen, vermoeidheid, stress en migraine dankzij de stimulatie van specifieke punten en de gerichte drainage van bepaalde zones voor een volledige relaxatie. Deze massage is ook onderdeel van de volledige lichaamsmassage India Bhyanga.

Boek deze massage

Tuina Chinois

30 minuten - € 30,00

Droge drukpuntmassage van hoofd, hals en nek. De massage werkt in op de vitale energie door de circulatie te verzachten en te werken op de drukpunten en de relaxerende zones. Bij Sol’Esta spreken we over ‘Relaxreflexo’. Deze massage kan tijdelijk niet geboekt worden wegens de Covid-19 maatregelen.

Boek deze massage

India Mahabhyanga

20 minuten - € 20,00

Een ontspannende massage van de handen. Deugddoend voor mensen die veel handwerk verrichten zoals computerwerk. Deze massage is ook onderdeel van de volledige lichaamsmassage India Bhyanga.

Boek deze massage

India Padabhyanga

30 minuten - € 30,00

Een ontspannende voetmassage met olie. Deze massage is ook onderdeel van de volledige lichaamsmassage India Bhyanga.

Boek deze massage

Massages op maat

30 minuten - € 35,00

Een massage die gaat werken op je wensen. Het los masseren van een vaste rug of een stijve nek. Ook aangenaam voor mensen die sporten en de benen even willen soigneren.

Deze massage kan geboekt worden per half uur naar wens.

Maak een afspraak
Over Zenzu Natasja Despiegelaere

Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten.

Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van een schoonheidsinstituut. 

‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement.

Iedereen is welkom. Laat al je zintuigen genieten bij Zenzu wellness & beauty!

Neem contact op
Waar kan je Zenzu vinden?

Zenzu wellness & beauty bevindt zich in de Koningin Astridlaan 97 in het industriepark Vogelzang te Sint-Michiels, Brugge boven de Feestfabriek en rechtover de Pizzahut.
Er is steeds gratis parking voor de deur.

Opgelet
enkel op afspraak.

050/73.57.60 info@zenzu.be

ma – vrij: 8u – 20u

za: 9u – 17u