Zenzu Wellness & Beauty

Lichaamsverzorging

Je kunt bij ons terecht voor verschillende lichaamsverzorgingen. Epilaties voor mannen en vrouwen. Peelings geschikt voor elk huidtype en pakkingen geschikt voor wat jouw huid nodig heeft. Afhankelijk van het seizoen en het weer worden de behandelingen aangepast.

Peeling Tropical

60 minuten – € 60,00

Deze lichaamspeeling bevordert de bloedsomloop, stimuleert de microcirculatie en bestrijdt cellulite op een natuurlijke manier. Een zalige scrub met gemberolie en wit zeezout. Een zachte afwerking met lichaamsmelk Sea Kissed.

 

 

Peeling boeken

Peeling Lagoon

60 minuten – € 60,00

Deze regenererende lichaamspeeling kalmeert het trekkerige gevoel. Verzacht en kalmeert de zeer gevoelige en geïrriteerde huid. Een zalige scrub met kokosolie en zand. Zeer geschikt voor de droge huiden. Een zachte afwerking met de Dermud body lotion.

 

Peeling boeken

Peeling Oriental

60 minuten – € 60,00

Deze lichaamspeeling voedt en herstelt de hydrolipidelaag. De huid behoudt haar soepelheid en elasticiteit. Een zalige gladmakende scrub met karamel en de Kassa handschoen. Zeer geschikt voor de vette huiden. Een zachte afwerking met lichaamsolie Argan.

 

Peeling boeken

Peeling Mineral

60 minuten – € 60,00

Deze lichaamspeeling verzacht, stimuleert en voedt de huid. Een zalige scrub met planten. Een zachte afwerking met lichaamsmelk met mineralen.

 

Peeling boeken
Genoten van een optimaal me-time moment!
Een aanrader voor iedereen!
Anne-Sophie Mouton

Peeling Soft

60 minuten – € 60,00

Deze lichaamspeeling kalmeert het trekkerige gevoel en is sterk genezend. Verzacht en kalmeert de zeer gevoelige en geïrriteerde huid. Een zalige scrub met zoutkristallen en butter. Ook geschikt voor probleemhuiden zoals psoriasis. Een zachte afwerking met de Dermud lijn.

 

Peeling boeken

Pakking Japon

45 minuten – € 45,00

Deze lichaamspakking met olie van rijstbloesem voedt de huid intens en herstelt de hydrolipidenlaag. Een verwennerij voor de huid na een zonvakantie! Geschikt voor elk huidtype.

 

Pakking boeken

Pakking Coco

45 minuten – € 45,00

Deze lichaamspakking met kokosolie regenereert en behoudt de soepelheid en elasticiteit van de huid. Bestrijdt huidveroudering. Geschikt voor elk huidtype.

Pakking boeken

Modder Pakking

45 minuten – € 45,00

Deze lichaamspakking met modder uit de Dode Zee werkt zuiverend en ontspannend. De warme modder bestrijdt vermoeidheid en is een goede detox.

 

Pakking boeken

Pakking Aloe vera

45 minuten – € 45,00

Deze lichaamspakking met olie of verkoelende gel van aloe vera werkt helend. Heel geschikt voor sterk geïrriteerde huiden zoals psoriasis en zonnebrand. Kalmeert en versterkt de elasticiteit van de huid. Een aanrader op een warme zomerdag!

 

Pakking boeken

Magnesiumpakking

45 minuten – € 45,00

Deze lichaamspakking met magnesium is geschikt voor mensen die een tekort aan magnesium hebben maar ook voor mensen met gewrichtsklachten en spierpijnen. Een ontspannende pakking die wordt afgewerkt met een magnesium olie of gel. Boost jouw vermoeid lichaam met magnesium!

 

Pakking boeken

Prijslijst epilatie voor mannen en vrouwen

 • Epilatie gelaat: € 20
 • Epilatie wenkbrauwen: € 7
 • Kleuren wenkbrauwen: € 10
 • Kleuren wimpers: € 15
 • Epilatie bovenlip: € 10
 • Epilatie oksels: € 15
 • Epilatie onderarmen: € 15
 • Epilatie volledige armen € 25
 • Epilatie volledige benen: € 40
 • Epilatie bikinilijn: € 15
 • Epilatie diepe bikini: € 20
 • Epilatie Brazilian: € 25
 • Epilatie Hollywood: € 40
 • Epilatie borstkas: € 30
 • Epilatie onderbuik of onderrug: € 20
 • Epilatie volledige rug: € 25
 • Epilatie bovenbenen: € 15
 • Epilatie onderbenen: € 20
 • Epilatie voeten: € 10

 

Over Zenzu Natasja Despiegelaere
Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Maar nu is het tijd geworden om de fakkel over te dragen.
 
Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is en blijf nu trouw aan mijn hart.
 
‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Ik kies nu voor het rustige pad.
 
Ik ben heel blij dat ik alles met een gerust hart kan overlaten aan mijn hartsvriendin Elke die ik al meer dan 20 jaar ken en die met evenveel kennis van zaken enorm veel passie en liefde mijn kindje verder zal groot brengen.
 
Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging in onze zaak Esthetiek Elke te Brugge.
Neem contact op
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be