Manicure

Handverzorging

Bij een eerste ontmoeting privé of professioneel zijn verzorgde handen en nagels belangrijk. Zenzu werkt met de vegan producten van Alessandro.

COVID-19: Bij een eerste afspraak komt er een meerprijs bij een aantal verzorgingen voor de aankoop van een vijlen set. Deze kan steeds opnieuw gebruikt worden voor uw persoonlijke verzorging.

 

Manicure

40 minuten – € 25,00

Tijdens de manicure knippen of vijlen wij de nagels in vorm. We werken met de vegan spa lijn van Alessandro. Afhankelijk van wat de nagels nodig hebben gebruiken we harder, filler of olie op de nagels. De manicure werken we af met een zalig geurende handcrème. Prijs inclusief verplaatsingskosten.

COVID-19: Bij een eerste bezoek komt er een meerprijs bij de verzorging voor de aankoop van een vijlen set. Deze kan steeds opnieuw gebruikt worden voor uw persoonlijke verzorging.

Maak een afspraak

Lakken nagels

10 minuten – € 10,00

De nagels worden gelakt met jouw eigen nagellak. De nagellak voorzie je zelf of koop je bij ons aan. Het is goed elk jaar even een nagellak stop te doen voor de gezondheid van de nagels.

Lakken van de nagels kan enkel geboekt worden samen met een andere behandeling.

Maak een afspraak

Striplac

15 minuten – € 15,00

Striplac is een peel-off uv/led nagellak. Deze nagellak is ideaal voor mensen die geen lak op de nagels mogen dragen voor het werk. Heb je een feest of vertrek je op reis en wil je toch eens genieten van mooie nagels? Stripac kan zonder beschadiging en product van de nagel genomen worden, vergelijk het met een pleister aftrekken. Zo simpel is het! Afhankelijk van de dagdagelijkse handelingen kan deze lak 1 tot 10 dagen mooi op de nagels blijven. Ook een french look is mogelijk met Striplac. Prijs inclusief verplaatsingskosten.

Maak een afspraak
Super vriendelijk onthaal. Verzorging tot in de puntjes. Verhouding prijs/kwaliteit heel ok. Ideale ligging met ruime parkeerruimte. Marleen Vermander
Zenzu webshop

Handverzorgingsproducten

:
Over Zenzu Natasja Despiegelaere
Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Maar nu is het tijd geworden om de fakkel over te dragen.
 
Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is en blijf nu trouw aan mijn hart.
 
‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Ik kies nu voor het rustige pad.
 
Ik ben heel blij dat ik alles met een gerust hart kan overlaten aan mijn hartsvriendin Elke die ik al meer dan 20 jaar ken en die met evenveel kennis van zaken enorm veel passie en liefde mijn kindje verder zal groot brengen.
 
Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging in onze zaak Esthetiek Elke te Brugge.
Neem contact op