Zenzu Wellness & Beauty

Gelaatsverzorging

Zenzu biedt je verschillende gelaatsverzorgingen aan afgestemd op jouw huid. Sommige verzorgingen kunnen ook in een voordelige kuur geboekt worden. Epilatie van de wenkbrauwen is steeds inbegrepen. Zenzu werkt met de natuurlijke minerale producten van Ahava. Ook voor mannen hebben wij een aangepaste gelaatsverzorging.

gelaatsverzorging Voor Alle huidtypen vanaf 20 jaar

Mineral osmoter recharge method

Gelaatsverzorging voor alle huidtypen vanaf 20 jaar. Een ideale kennismaking met de producten van AHAHVA. Een perfecte gelaatsverzorging voor jonge meiden die starten met het verzorgen van het gelaat.

 

Mineral osmoter recharge method
gelaatsverzorging hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken

Mineral Brightening

Gelaatsverzorging geschikt voor all huidtypes en specifiek voor mensen met hyperpigmentatie, zonneschade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, oneffen teint.

Mineral Brightening
gelaatsverzorging detox

Mineral Detox

Gelaatsverzorging geschikt voor alle leeftijden, huidtypes zowel voor mannen en vrouwen.

Mineral detox
Vandaag voor de eerste maal het kennismakingspakket geboekt. Zo genoten, fijne babbel, super welkom gevoel en een cosy sfeer. Kortom een toppertje!
Mij zien ze zeker nog terug!
Kristy Herteleer
Gelaatsverzorging Wake-up!

Mineral Refreshing

Gelaatsverzorging geschikt voor alle huidtypes. Mensen met een vermoeide, doffe huid en fijne lijntjes. Voor iedereen die een wake-up nodig heeft!

Mineral Refreshing
Luxe gelaatsverzorging

Mineral Royal facial

Gelaatsverzorging geschikt voor iedereen die graag een premium treatement ontvangt. Geschikt voor de vermoeide, doffe huid met gebrek aan uitstraling. Voor de mature huid, droge en zeer droge huid.

Mineral royal facial
Gelaatsverzorging voor de gevoelige en geïrriteerde huid

Mineral Relief

Gelaatsverzorging geschikt voor de gevoelige huiden en algemene huidproblemen zoals psorias, irritaie, extreme gedehydrateerde huid.

Mineral Relief
Gelaatsverzorging anti-aging

Apple of sodom instant youth treatment

Gelaatsverzorging geschikt voor de mature huid en huid met rimpels, 40+. Deze behandeling is een veilig alternatief voor botox!

 

Apple of sodom instant youth treatment
Gelaatsverzorging voor mannen

Mineral Energy voor mannen

Gelaatsverzorging geschikt voor mannen van alle leeftijden en huidtypes.

Mineral Energy voor mannen
Make-up op maat

Make-up

Dag make-up: € 25
Avond make-up: € 35
Bruids make-up: Op aanvraag.

Opsteekkapsel: € 45

Make-up + opsteekkapsel: € 65

Maak een afspraak Maak een afspraak
Zenzu webshop

Gelaatsverzorgingsproducten

:
Over Zenzu Natasja Despiegelaere
Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Maar nu is het tijd geworden om de fakkel over te dragen.
 
Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is en blijf nu trouw aan mijn hart.
 
‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Ik kies nu voor het rustige pad.
 
Ik ben heel blij dat ik alles met een gerust hart kan overlaten aan mijn hartsvriendin Elke die ik al meer dan 20 jaar ken en die met evenveel kennis van zaken enorm veel passie en liefde mijn kindje verder zal groot brengen.
 
Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging in onze zaak Esthetiek Elke te Brugge.
Neem contact op
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be