Zenzu Wellness

Wellness arrangementen & rituelen

We nemen je mee op wereldreis met een groot aanbod van wellness arrangementen en rituelen! In duo zalig even bijpraten en ondertussen lekker chillen, genieten van een korte pauze tijdens het werk of liever een halve dag even wegdromen en je van kop tot teen laten verwennen, het kan allemaal bij Esthetiek Elke (vroeger Zenzu wellness en beauty)! Een uitnodiging om te ontsnappen op een oneindige reis naar verre landen met de natuurlijke Ahava producten.

Voetverzorging en lichaamsmassage

Arrangement bloem

+/- 100 minuten – € 95

Bloemige geuren en zachtheid voor het lichaam. Een warm voetbad met een bloemenmix en een voetverzorging. Volledige lichaamsmassage India Bhyanga.

 

Arrangement boeken
Gelaatsverzorging en lichaamsmassage

Arrangement zon

+/- 145 minuten – € 140

Een reis voor de zintuigen naar het land van de reizende zon. Gelaatsverzorging met citrus en een volledige lichaamsmassage India Bhyanga met olie.

 

Arrangement boeken
Lichaamspeeling, pakking, massage en gelaatsverzorging

Arrangement huwelijk

+/- 150 minuten – € 145

Eeuwenoud ritueel voor Indonesische prinsessen als toekomstige bruid ter ontspanning en zuivering. Lichaamspeeling met olie uit India en zoutkristallen, lichaamspakking met lotusbloem, gelaatsverzorging Osmoter en een volledige Indische lichaamsmassage met sesam.

 

Arrangement boeken
Lichaamspeeling, pakking, massage en gelaatsverzorging

Exotisch arrangement

+/- 210 minuten – € 200

Droom weg naar een exotisch eiland. Alle spanningen in je lichaam verdwijnen met de lichaamspeeling Lagoon en de pakking met Monoï. Gelaatsverzorging Mineral brightening en een volledige Indische lichaamsmassage met olie.

 

Arrangement boeken
lichaamspeeling, pakking en gelaatsverzorging

Arrangement oranje

+/- 120 minuten – € 115

Je voelt je als herboren. Alle stress valt weg, je lichaam is ontspannen, je huid straalt. Lichaamspeeling met wit zeezout. Lichaamspakking met modder uit de Dode Zee. Gelaatsverzorging met modder. De lichaamsbehandeling werken we af met mandarijn en ceder.

 

Arrangement boeken
Duo arrangement met 1 schoonheidsspecialiste

Duo arrangement prinsessen

+/- 150 minuten – € 70 per persoon

Magisch privé moment tussen moeder en dochter of zoon, 2 vriendinnen, meter, oma, tante, .. . Een droom die werkelijkheid wordt om samen een uniek moment te beleven. Ontspannend voetbad met pedicure en nagellak. Rugpakking met rugmassage en een mini gelaatsverzorging. Zalig genieten met z’n 2! Dit arrangement kan ook aangepast worden voor jonge kindjes!

Arrangement boeken
Duo arrangement met 1 schoonheidsspecialiste

Verkwikkend duo arrangement

+/- 120 minuten – € 50 per persoon

Een moment om in duo te genieten! Warme ontspannende rugpakking met rugmassage. Een verkwikkende massage van de benen en een India Kesabhyanga massage die dagelijks wordt toegepast bij ouder en kind in Indië. Dit arrangement is heel geschikt om samen met je zoon of dochter te doen! Het kind beleeft een uniek en leuk moment met mama, papa, tante, oma, … .

 

Arrangement boeken
Lichaamspeeling, pakking, massage en gelaatsverzorging

Arrangement blauw

+/- 175 minuten – € 170

Laat je verrassen door de tropische, fruitige geuren. Hydrateert de huid en laat de teint stralen. Indische lichaamsmassage met olie uit Jamaïca. Gelaatsverzorging Mineral refreshing geschikt voor de doffe huid.  Lichaamspeeling met Aloe Vera pakking en hydratatie met Sea kissed body lotion.

 

 

Arrangement boeken
gelaatsverzorging, lichaamsmassage, peeling en pakking

Arrangement 1001 nachten

+/- 190 minuten – € 185

Op reis naar het land van 1001 nachten. Je huid wordt gezuiverd en intens gevoed. Gelaatsverzorging mineral detox. Lichaamspeeling Oriental en een warme modderpakking. Volledige Indische lichaamsmassage met Argan olie.

 

Arrangement boeken
voetverzorging, handverzorging, lichaamsmassage, peeling, pakking en gelaatsverzorging

Luxe arrangement

+/- 240 minuten – € 230

Een reis voor alle zintuigen, ervaar de weldaden van dromerige bestemmingen van over de hele wereld. Royale voetverzorging met bloemen. Manicure. Indische lichaamsmassage met olie op maat. Gelaatsverzorging mineral relief. Lichaamspeeling met zout. Lichaamspakking met Japanse bloemen en de Kesa Bhyanga hoofdmassage. Neem een halve dag vrij van alle stress en geniet!

 

Arrangement boeken
Lichaamspeeling, pakking, massage en gelaatsverzorging

Ritueel Hammam

+/- 220 minuten – € 210

Ontdek het heerlijke en mysterieuze Oosten. Dit ritueel zuivert en maakt alle spanningen los. Gelaatsverzorging mineral detox. Lichaamspeeling Oriental. Lichaamspakking met Rhassoul. Indische lichaamsmassage met arganolie.

 

Arrangement boeken
VOETVERZORGING, HANDVERZORGING, LICHAAMSMASSAGE, PEELING, PAKKING EN GELAATSVERZORGING

Arrangement Dode Zee

+/- 220 minuten – € 210

Verwen je zintuigen en herbron jezelf. Ontdoe je van alle stress en gespannen spieren. Royale voetverzorging. Lichaamspeeling met zout. Lichaamspakking met modder. Royale minerale gelaatsverzorging. Indische lichaamsmassage.

 

Arrangement boeken
Duo arrangement met 1 schoonheidsspecialiste

Ontspannend duo arrangement

+/- 180 minuten – € 85 per persoon

Samen even wegdromen en genieten. In dit duo arrangement worden de voeten verwend en het lichaam verwarmd met een massage van de rug en armen. Een ontspannende gelaatsverzorging op maat. Samen even wegdromen in alle rust.

 

 

Arrangement boeken
Lichaamsscrub, Modderpakking, afwerking met Dermud Lotion

Arrangement psoriasis

+/- 120 minuten – € 90

29 juni is het de dag van de Modder. Om dit te vieren hebben we dit zalig kalmerend en therapeutisch arrangement bestaande uit een volledige lichaamsscrub met de buttersalt van Ahava. Na de scrub krijgt u een volledige therapeutische lichaamspakking met modder uit de Dode Zee.

De behandeling werken we af met de Dermud body lotion.

Dit arrangement is geschikt voor mensen die nood hebben aan rust, mensen met psoriasis klachten of eczeem. Deze behandeling is ook heel deugdzaam voor mensen met reuma.

 

 

 

 

Arrangement boeken
Over Zenzu Natasja Despiegelaere
Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Maar nu is het tijd geworden om de fakkel over te dragen.
 
Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van wat schoonheid is en blijf nu trouw aan mijn hart.
 
‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Ik kies nu voor het rustige pad.
 
Ik ben heel blij dat ik alles met een gerust hart kan overlaten aan mijn hartsvriendin Elke die ik al meer dan 20 jaar ken en die met evenveel kennis van zaken enorm veel passie en liefde mijn kindje verder zal groot brengen.
 
Laat al je zintuigen genieten tijdens een verzorging in onze zaak Esthetiek Elke te Brugge.
Neem contact op
Maak een afspraak

Esthetiek Elke te Brugge beschikt over een gratis parking voor de deur. Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via onze online agenda of u contacteert ons per mail op Info.Esthetiek.Elke@gmail.com Huisbezoeken zijn mogelijk voor mensen die niet mobiel zijn. Duo behandelingen zijn mogelijk en moeten per mail aangevraagd worden.

Opgelet!
enkel op afspraak.

info@zenzu.be